Zaaksysteem

ShareWorX Zaaksysteem

Processen dienen ondersteunend te zijn om uiteindelijk de klantvraag in te kunnen vullen. ShareWorX is een zaaksysteem specifiek ontwikkeld voor de woningcorporatiemarkt om de interne en externe klantvraag met de juiste aanwezige informatie te kunnen afhandelen.

Zo zijn er veel processen met ShareWorX als zaaksysteem uit te voeren. Een aantal in het oog springende processen, zijn:

  • Facturenoplossing
  • Contract management oplossing
  • HRM-oplossing
  • Vergader-oplossing
  • Autoriteit Woningcorporatie-oplossing
  • Inkoop-oplossing

Veel primaire processen starten in het ERP- of KCC-systeem. ShareWorX past zich hierop naadloos aan. Zo wordt bijvoorbeeld een leefbaarheidsmelding aangemaakt in het KCC waarbij ook een zaak wordt aangemaakt. Vanaf dat moment worden alle documenten, e-mails, foto’s etc in de zaak geplaatst. Waardoor de behandelaar alle relevante informatie bij elkaar heeft staan om de zaak af te handelen. Naast de leefbaarheidsmelding wordt dit ook toegepast bij incasso en huurmutatie.

De 3-tiers architectuur zorgt dat ShareWorX met iedere applicatie kan communiceren.

Dankzij een complete aanwezige bibliotheek van webservices wordt ShareWorX gekoppeld aan ERP-, KCC, Portaal-systemen. Ook wordt ShareWorX gekoppeld aan moderne Enterprise Service Bussen (ESB) waardoor ze onderdeel wordt van een moderne architectuur.

Centraal staat steeds dat informatie kan worden verwerkt, verstuurd en opgeslagen. En dat op een geautomatiseerde en betrouwbare manier.

Met vrijwel iedere applicatieleverancier in de woningcorporatiemarkt is een koppeling gerealiseerd.

ShareWorX kan worden geïnstalleerd op uw kantoor maar kan ook vanuit de Cloud worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over ShareWorX ECM?